De ouders op bezoek  

 

Na ruim een jaar geen alle bezoekje vanwege afstand te hebben afegzegd, waren mijn ouders onze smoesjes zat en kwamen ze ons opzoeken. De vlucht was heel erg meegevallen en de vermoeidheid niet noemens waardig. Enfin na de verplichte rondleiding door het huis en zatten we dan ook snel aan de drank om alle verhalen aan te horen.

Nu heeft het uiteraard weinig zin om al dat geklep weer te geven (hoe gaat het met de zussen, hun mannen, kinderen, ooms, bla, bla bla) Leuk om allemaal weer te weten, maar wat saai om te lezen. Het leek me leuker om de avonturen die mijn ouders beleefd hebben te laten zien. Nieuw Zeeland door de ogen van mijn ouders hun camera.

De eerste Kiwi ervaring is natuurlijk BBQ'en. De slaap zat nog in zijn ogen, maar toch wist hij het vlees, zonder noemenswaardige verbrandingen op ons bord te krijgen.

De volgendeKiwi ervaring was een uitstapje naar de Rugby. Het stadion is op loop afstand en de straten waren vol met uitgelaten supporters. Nee geen angst om in een verkeerd vak te zitten, want rellen kennen ze hier niet. De Blues verloren van de Reds. En natuurlijk naar de paas racen. Ik geloof dat ze op elke wedstrijd een gokje gewaagd hebben.

Een wandeltocht langs de west kust van Auckland. Lekker dwalen door de groene jungle.

Heerlijk wandelen en zwemmen op/bij stranden, waar geen haring kar of frietkot te vinden is.

 

Ontmoetingen met verre familieleden met nog echte hollandse gewoonten.

Outdoor activities zijn niet alleen activief, maar wel altijd ontspannend.

Uitstapjes naar geisers en andere vulkanische activiteiten.

Vulkanisme met zijn ongeloofelijk hitte is niet alleen indrukwekkend maar ook zeer nuttig voor het opwarmen van zwembaden en hottubs.

Bovenstaande foto's bekijkend, zie ik een hoop plezier en actie die mijn ouders hier hebben beleefd. Nieuw Zeeland was hun ook zeer gunstig gezind met alleen maar mooi weer. Echter een maand vliegt zo voorbij en voor je het weet zit je weer terug in het vliegtuig.


<back>