Hilde in NZ

Lang heeft het moeten duren voordat we onze koppelaarster eindelijk weer eens in de ogen konden kijken. Maar 4 jaar nadat we Hilde vaarwel zwaaiden in Oeganda stond ze bij ons op het deck. 4 jaar is een lange tijd maar het voelde als gisteren.
Hilde kwam op tijd voor een feest bij de Nelson lakes en daarna maakten we een trip langs "NZ natural wonders" op het Zuider Eiland.

Hilde doet de HAKA welkom dans na aankomst op het zuider eiland, om precies te zijn, in Abel Tasman national park. De plek waar onze Abel na het zien van dezelfde dans als een angsthaas op de vlucht sloeg. De andere foto toont een net gekleede Hilde (en Alex). Zelfs op vakantie gaat ze netjes gekleed naar feestjes.

        Hilde is een vrolijke zwaaier, Maxima kan nog wat van haar leren. Deze gewoonte moet er langszaam ingesleten zijn door de vele jaren in Afrika, waar ze van alle kanten wordt toe geroepen.

Geen trip naar het zuider eiland, zonder een bezoek aan de walvissen bij Kaikoura. We hadden geluk en zagen 3 potvissen en een groep orca's.

Als je een beetje goeie internet aansluiting heb kan je de orca's voorbij zien zwemmen. Klik hier

             

Via Christchurch brachten we een bezoek aan de Banks Penisula. Een plekje waar een schilder voldoende inspiratie krijgt.

   

Wandelen langs "The Queen Charlotte Track" in de Marlborough Sounds. Opzoek naar alternative guesthouses.

Natuurlijk wil ik niks suggeren met deze twee foto's. Het zijn gewoon twee wezens die helemaal in hun element zijn in het water.

< Back>